Lista Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Alder-frillamekko
Alder-frillamekko
Pitkähihaisessa luomupuuvillamekossa on Alder-painokuosi ja kerrostettu röyhelöhelma.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania Tuotekoodi: 12030 ..
45,00€
Beam-collegemekko
Beam-collegemekko
Collegemekossa on Beam-painokuosi, pyöreä pääntie, väljä malli sekä puhvihihat. Pääntiellä ja hihansuissa on resorit.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  ..
39,00€
Bow-mekko
Bow-mekko
Trikoomekossa on Bow-painokuosi, pitkät hihat, selästä avarrettu pääntie sekä vyötäröltä poimutettu, liehuva helma. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania  ..
45,00€
Clever Fox-paita
Clever Fox-paita
Pitkähihaisessa trikoopaidassa on Clever Fox –printti ja raglanhihat. Ko´oissa 62/68 ja 74/80 on pukemista helpottavat painonapit olkapäällä.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95% GOTS-sertifioitua luomupu..
29,00€
Cone-mekko
Cone-mekko
Väljässä, luomupuuvillaisessa trikoomekossa on Cone-painokuosi, aavistuksen levenevä A-linjainen helma sekä poimutetut ¾-pituiset hihat. Materiaali on tehty slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen meleeratun efektin.    ..
45,00€
Cone-mekko
Cone-mekko
Hunajankeltaisessa trikoomekossa on Cone-painokuosi, pitkät hihat, selästä avarrettu pääntie sekä vyötäröltä poimutettu, liehuva helma.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.     95 % GOTS-sertifioitua luomu..
45,00€
Cone-paita
Cone-paita
Pitkähihaisessa trikoopaidassa on Cone-painokuosi. Paita on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja se on valmistettu slub-langasta joka antaa sille eläväpintaisen, meleeratun efektin. Ko´oissa 62/68 ja 74/80 on pukemista helpottava painonappikiinnitys o..
32,00€
Flannel-collegepaita
Flannel-collegepaita
Pitkähihaisessa collegepaidassa on Flannel-painokuosi, tiputettu olkalinja ja edessä iso tasku. Pääntiellä, hihansuissa ja helmassa on resorit.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luom..
39,00€
Flannel-tunika
Flannel-tunika
Luomupuuvillaisessa collegetunikassa on huppu, Flannel-painokuosi ja kengurutasku.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  Tuotekoodi: 12028 Valmiste..
42,00€
Heather-mekko
Heather-mekko
Pitkähihaisessa trikoomekossa on vyötäröltä poimutettu leveä helma ja Heather-painokuosi.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania Tuotekoodi: 12064&..
45,00€
Hubbub-collegepaita
Hubbub-collegepaita
Luomupuuvillaisessa collegepaidassa on Hubbub-painokuosi ja pitkät hihat. Pääntiellä, hihansuissa ja helmassa on resorit.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  ..
39,00€
Hubbub-collegetunika
Hubbub-collegetunika
Suorahelmainen, luomupuuvillainen collegetunika, jossa on Hubbub-painokuosi. Pääntiellä on resori ja helmassa pienet sivuhalkiot.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa&n..
39,00€
Logs-collegepaita
Logs-collegepaita
Pitkähihaisessa collegepaidassa on Logs-painokuosi. Pääntiellä, hihansuissa ja helmassa on resorit.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  Tuotekoodi: 12051&..
39,00€
Logs-collegetunika
Logs-collegetunika
Suorahelmainen, luomupuuvillainen collegetunika, jossa on Logs-painokuosi. Pääntiellä on resori ja helmassa pienet sivuhalkiot.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ..
39,00€
Lumberjack-bomber
Lumberjack-bomber
Raglanhihaisessa collegebomberissa on rinnassa Mainio –logoprintti ja takana iso Lumberjack-printti. Bomberissa on vetoketjukiinnitys ja taskut sivusaumoissa. Helmassa ja hihansuissa on resorit.   Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.&..
42,00€