Lista Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Alder-leggingsit
Alder-leggingsit
Joustavissa leggingseissä on Alder-painokuosi, vyötäröllä pehmeä ja joustava kuminauha sekä normaali mitoitus.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania  ..
29,00€
Beam-haalarihousut
Beam-haalarihousut
College-haalarihousuissa on Beam-painokuosi, säädettävä nappikiinnitys takana sekä olkaimet. Materiaali on tehty slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen, meleeratun efektin.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.  ..
34,00€
Bow-body
Bow-body
Väljänmallisessa romper-tyyppisessä bodyssa on Bow-painokuosi, poimutus rinnassa sekä pukemista helpottavat painonapit niskassa.?Pitkissä hihoissa on hihansuissa suloiset röyhelöt. Huomaathan, että bodyssa ei ole painonappeja haarassa.   ..
36,00€
Bow-leggingsit
Bow-leggingsit
Joustavissa, luomupuuvillaisissa leggingseissä on Bow-painokuosi, vyötäröllä pehmeä ja joustava kuminauha sekä normaali mitoitus.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 ..
29,00€
Clever Fox-paita
Clever Fox-paita
Pitkähihaisessa trikoopaidassa on Clever Fox –printti ja raglanhihat. Ko´oissa 62/68 ja 74/80 on pukemista helpottavat painonapit olkapäällä.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95% GOTS-sertifioitua luomupu..
29,00€
Cone Pants
Cone Pants
Luomupuuvillaisissa trikoohousuissa on Cone-painokuosi, taskut edessä ja joustovyötärö.  Materiaali on tehty slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen meleeratun efektin. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   ..
39,00€
Cone-paita
Cone-paita
Pitkähihaisessa trikoopaidassa on Cone-painokuosi. Paita on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja se on valmistettu slub-langasta joka antaa sille eläväpintaisen, meleeratun efektin. Ko´oissa 62/68 ja 74/80 on pukemista helpottava painonappikiinnitys o..
32,00€
Heather-body
Heather-body
Väljänmallisessa romper-tyyppisessä bodyssa on Heather-painokuosi, poimutus rinnassa sekä pukemista helpottavat painonapit niskassa.?Pitkissä hihoissa on hihansuissa suloiset röyhelöt. Huomaathan, että bodyssa ei ole painonappeja haarassa.  ..
36,00€
Heather-leggingsit
Heather-leggingsit
Joustavissa, luomupuuvillaisissa leggingseissä on Heather-painokuosi, vyötäröllä pehmeä ja joustava kuminauha sekä normaali mitoitus.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa..
29,00€
Hubbub-huppuhaalari
Hubbub-huppuhaalari
Hupullinen collegehaalari, jossa on Hubbub-painokuosi. Edessä on käytännöllinen vetuketjukiinnitys. Hihansuissa ja lahkeensuissa on resorit.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupu..
45,00€
Lumberjack-collegehaalari
Lumberjack-collegehaalari
Raglanhihaisessa collegehaalarissa on rinnassa Mainio –logoprintti ja takana iso Lumberjack-printti.  Haalarissa on resorit ja kätevä vetoketjukiinnitys. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS..
39,00€
Lumberjack-collegehousut
Lumberjack-collegehousut
Luomupuuvillaisissa collegehousuissa on Lumberjack-painokuosi ja joustovyötärö.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  Sertifikaatin myöntäjä: ICEA ..
39,00€
Lumberjack-collegepaita
Lumberjack-collegepaita
Raglanhihaisessa collegepaidassa on Lumberjack-painokuosi ja resorit pääntiellä, hihansuissa ja helmassa. Ko´oissa 62/68 ja 74/80 on pukemista helpottavat painonapit olkapäällä.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.  &nb..
39,00€
Pick-Up Truck-housut
Pick-Up Truck-housut
Luomupuuvillaisissa trikoohousuissa on Pick-Up Truck –painokuosi ja joustovyötärö.  Materiaali on valmistettu slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen meleeratun efektin. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   ..
29,00€
Pick-Up Truck-paita
Pick-Up Truck-paita
Luomupuuvillainen trikoopaita, jossa on Pick Up Truck –painokuosi ja pitkät hihat. Materiaali on valmistettu slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen meleeratun efektin. Ko´oissa 62/68 ja 74/80 on pukemista helpottava painonappikiinnitys olkapä..
29,00€