Lista Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Alder-frillamekko
Alder-frillamekko
Pitkähihaisessa luomupuuvillamekossa on Alder-painokuosi ja kerrostettu röyhelöhelma.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania Tuotekoodi: 12030 ..
45,00€
Beam-collegemekko
Beam-collegemekko
Collegemekossa on Beam-painokuosi, pyöreä pääntie, väljä malli sekä puhvihihat. Pääntiellä ja hihansuissa on resorit.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  ..
39,00€
Bow-mekko
Bow-mekko
Trikoomekossa on Bow-painokuosi, pitkät hihat, selästä avarrettu pääntie sekä vyötäröltä poimutettu, liehuva helma. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania  ..
45,00€
Cone-mekko
Cone-mekko
Hunajankeltaisessa trikoomekossa on Cone-painokuosi, pitkät hihat, selästä avarrettu pääntie sekä vyötäröltä poimutettu, liehuva helma.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.     95 % GOTS-sertifioitua luomu..
45,00€
Cone-mekko
Cone-mekko
Väljässä, luomupuuvillaisessa trikoomekossa on Cone-painokuosi, aavistuksen levenevä A-linjainen helma sekä poimutetut ¾-pituiset hihat. Materiaali on tehty slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen meleeratun efektin.    ..
45,00€
Flannel-tunika
Flannel-tunika
Luomupuuvillaisessa collegetunikassa on huppu, Flannel-painokuosi ja kengurutasku.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  Tuotekoodi: 12028 Valmiste..
42,00€
Heather-mekko
Heather-mekko
Pitkähihaisessa trikoomekossa on vyötäröltä poimutettu leveä helma ja Heather-painokuosi.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania Tuotekoodi: 12064&..
45,00€
Hubbub-collegetunika
Hubbub-collegetunika
Suorahelmainen, luomupuuvillainen collegetunika, jossa on Hubbub-painokuosi. Pääntiellä on resori ja helmassa pienet sivuhalkiot.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  Tuotekoodi: 12049 Valmistettu Int..
39,00€
Logs-collegetunika
Logs-collegetunika
Suorahelmainen, luomupuuvillainen collegetunika, jossa on Logs-painokuosi. Pääntiellä on resori ja helmassa pienet sivuhalkiot.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ..
39,00€
Lumberjack-collegetunika
Lumberjack-collegetunika
Luomupuuvillaisessa collegetunikassa on huppu, Lumberjack-painokuosi ja kengurutasku.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  Sertifikaatin myöntäjä: ICEA  ..
42,00€
Mushrooms-tunika
Mushrooms-tunika
Pitkähihaisessa tunikamekossa on Mushrooms-kuosi ja suuret taskut. Materiaali on 100 % GOTS-sertifioitua puuvillaa ja se on tehty slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen meleeratun efektin.  100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa&..
39,00€
Nappimekko
Nappimekko
Rento luomupuuvillamekko, jossa on isot paikkataskut ja vyötäröltä poimutettu, leveä helma. Helmassa on keskellä edessä koristenapit. Materiaali on tehty slub-langasta, joka antaa yksiväriselle mekolle eläväpintaisen meleeratun efektin.    ..
49,00€
Pick-Up Truck Dress
Pick-Up Truck Dress
Luomupuuvillaisessa trikoomekossa on Pick-Up Truck –painokuosi, poimutettu vyötärö ja leveähköhelma. Pääntiellä on resori. Ko´oissa 62/68 ja 74/80 on pukemista helpottava painonappikiinnitys olkapäällä. Materiaali on valmistettu slub-langasta, joka a..
34,00€
Pine-mekko
Pine-mekko
Väljänmallisessa, luomupuuvillaisessa trikoomekossa on Pine-painokuosi, vyötäröltä poimutettu, leveä helma sekä pitkät, väljät hihat.   Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvilla..
49,00€
Pure-collegemekko, meleerattu vaaleanharmaa
Pure-collegemekko, meleerattu vaaleanharmaa
Pitkähihainen, suoralinjainen collegemekko, jossa on pudotettu olkalinja, halkiot sivuissa ja kiristysnyörillä säädettävä vyötärö. Hihassa on vedensäästöprintti. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.  60 % kierrätyspuuvill..
42,00€