Tarkenna hakua

Lista Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Alder-leggingsit
Alder-leggingsit
Joustavissa leggingseissä on Alder-painokuosi, vyötäröllä pehmeä ja joustava kuminauha sekä normaali mitoitus.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania  ..
29,00€
Beam-collegehousut
Beam-collegehousut
Luomupuuvillaisissa collegehousuissa on Beam-painokuosi, säädettävä joustovyötärö ja taskut sivusaumoissa.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  Sertifikaat..
39,00€
Beam-haalarihousut
Beam-haalarihousut
College-haalarihousuissa on Beam-painokuosi, säädettävä nappikiinnitys takana sekä olkaimet. Materiaali on tehty slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen, meleeratun efektin.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.  ..
34,00€
Bow-leggingsit
Bow-leggingsit
Joustavissa, luomupuuvillaisissa leggingseissä on Bow-painokuosi, vyötäröllä pehmeä ja joustava kuminauha sekä normaali mitoitus.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 ..
29,00€
Cone Pants
Cone Pants
Luomupuuvillaisissa trikoohousuissa on Cone-painokuosi, taskut edessä ja joustovyötärö.  Materiaali on tehty slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen meleeratun efektin. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   ..
39,00€
Cumin-collegehousut
Cumin-collegehousut
Luomupuuvillaiset collegehousut, joissa on säädettävä joustovyötärö ja edessä kengurutasku. Vyötäröllä ja lahkeensuissa on resorit.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa&n..
36,00€
Flannel-collegehousut
Flannel-collegehousut
Luomupuuvillaisissa collegehousuissa on Flannel-painokuosi, säädettävä joustovyötärö ja taskut sivusaumoissa. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  Sertifikaatin ..
39,00€
Heather-leggingsit
Heather-leggingsit
Joustavissa, luomupuuvillaisissa leggingseissä on Heather-painokuosi, vyötäröllä pehmeä ja joustava kuminauha sekä normaali mitoitus.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa..
29,00€
Logs-collegehousut
Logs-collegehousut
Luomupuuvillaisissa collegehousuissa on Logs-painokuosi, säädettävä joustovyötärö ja taskut sivusaumoissa.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  Sertifikaat..
39,00€
Lumberjack-collegehousut
Lumberjack-collegehousut
Luomupuuvillaisissa collegehousuissa on Lumberjack-painokuosi ja joustovyötärö.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa  Sertifikaatin myöntäjä: ICEA ..
39,00€
Nappi-collegehousut, ruskea
Nappi-collegehousut, ruskea
Tummanruskeissa collegehousuissa on puiset koristenapit ja säädettävä, joustava vyötärö. Sivusaumoissa on taskut. Materiaali on 100 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja se on tehty slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen meleera..
42,00€
Pick-Up Truck-housut
Pick-Up Truck-housut
Luomupuuvillaisissa trikoohousuissa on Pick-Up Truck –painokuosi ja joustovyötärö.  Materiaali on valmistettu slub-langasta, joka antaa sille eläväpintaisen meleeratun efektin. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   ..
29,00€
Pine-leggingsit
Pine-leggingsit
Joustavissa, luomupuuvillaisissa leggingseissä on Pine-painokuosi, vyötäröllä pehmeä ja joustava kuminauha sekä normaali mitoitus.  Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.   95 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, 5..
29,00€
Pure Nilkkapituiset Collegehousut, meleerattu vaaleanharmaa
Pure Nilkkapituiset Collegehousut, meleerattu vaaleanharmaa
Rennot, nilkkapituiset collegehousut, joissa on joustovyötärö, taskut sivusaumoissa ja vedensäästöprintti nilkassa. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.  60 % kierrätyspuuvillaa, 40 % kierrätyspolyesteriaNämä collegeh..
36,00€
Pure Nilkkapituiset Collegehousut, musta
Pure Nilkkapituiset Collegehousut, musta
Rennot, nilkkapituiset collegehousut, joissa on joustovyötärö, taskut sivusaumoissa ja vedensäästöprintti nilkassa. Koko vastaa tuplakoon suurempaa kokoa.  70 % kierrätyspuuvillaa, 30 % kierrätyspolyesteriaNämä collegeh..
36,00€